Tävlingssäsongen är klar men skidsäsongen är lång ifrån över, här upp i norr är det fortfarande bra med snö och grym skidåkning! Faktum är att det är ju nu som den bästa tiden för att åka skidor här. Långa dagar med mycket sol. Jag har tyvärr vart förkyld en hel del så jag har fått ta det lite lugn emellanåt. Men några svängar till fjällen och skogen har det blivit.

Jag, Anna och Tuva fick några dagar i Riksgränsen där vi lyckades pricka några dagar med sol...

Jag, Anna och Tuva fick några dagar i Riksgränsen där vi lyckades pricka några dagar med sol...

Blir inte så avancerad skidåkning när Tuva hänger på ryggen men det är härligt ändå !

Blir inte så avancerad skidåkning när Tuva hänger på ryggen men det är härligt ändå !

Riksgränsen är helt klart en av mina favoritplatser!

Riksgränsen är helt klart en av mina favoritplatser!

/Marcus

1 Comment