Skönt att va hemma igen såklart. Tog någon dag helt ledigt från skidåkningen och bara vila skallen. Svårt att motivera sig att träna just efter ett mästerskap. Sen kryper sig tävlingshungern på igen och nu är jag riktigt sugen att tävla i Holmenkollen till helgen! Har försökt ladda lite för den nu.

Riktigt kul att se hur huset tar form nu när jag har varit borta så länge. Det är inte mycket mer än en månad kvar nu innan vi borde kunna flytta in. Längtar till det! Nu är det mest ytskikten som återstår. Det har rullat på bra när jag varit borta tycker jag!

Taket målat!

Taket målat!

Köket börjar hamna på plats

Köket börjar hamna på plats

Ett av sovrummen

Ett av sovrummen

Den här ser jag fram emot att den kommer på plats!

Den här ser jag fram emot att den kommer på plats!

/Marcus

2 Comments