VM i Falun är avslutat och jag har kommit hem. Känns rätt tomt i skallen så här någon dag efter. Det har ju varit ett mål man tänkt på i över ett års tid och något man kämpat länge för, så de är inte så konstigt att man är lite bortkommen efter! VM var ju en riktigt fest och jag blev överraskad att det var sånt intresse. Riktigt grymt! För min egen del känns de lite blandat, jag kom i bra form just innan och kände mig riktigt pigg på 15 skate. Dock höll det inte hela vägen till medalj. Kändes surt att bli fyra! Mästerskap handlar om medaljer och det hjälper inte att vara nära... =)

Man får istället lyfta på hatten för de som är bättre. Johan gjorde ett grymt VM och åkte riktigt stark på alla lopp han körde. Petter imponerade på mig han också i sina avslutningar, han gör det grymt bra. Speciellt i femmilen. Starkt av honom att vända från en dålig säsong ifjol till att göra det bra på VM.

Känns som sagt rätt tomt nu när årets viktigaste tävling är klar, men det är fortfarande några lopp kvar. Om två veckor är det till exempel femmil i Holmenkollen och den ser jag fram emot. Ska försöka göra en seriös laddning för den!

Tack alla som följt vägen fram till VM

/Marcus

Bilder NordicFocus

10 Comments