Första dagen gjord här och det är svårt att klaga just nu! Fina förhållanden och som vanligt trivsam miljö här! Det är lite mindre snö än vanligt, men ändå nog för att det ska va riktigt fin träning. Vi bor på Urthaler, ett av de finare hotell jag bott på. Har bott här under de flesta uppladdningar jag gjort och trivs alltid fint här! Nu de första dagarna så är det rätt lugn träning, behövde återhämta mig lite från SM. Benen och kroppen var rätt slitna. Nu är vi på höjd så då gäller även att va lite extra noga med hur hårt man tränar.

Mats och jag nöter på med teknikträning..

Mats och jag nöter på med teknikträning..

Martin säger som Johaug: -tipp topp tommel opp !

Martin säger som Johaug: -tipp topp tommel opp !

Hotell Urthaler

Hotell Urthaler

Vårt rum, alltid lika gött att dra upp gardinerna på morgon.

Vårt rum, alltid lika gött att dra upp gardinerna på morgon.

/Marcus

4 Comments