Kroppen var rätt ok idag. Under den klassiska delen fick jag kämpa lite för att hänga med. Hade grymt bra glid där och lite sämre fäste. Fick slita lite uppför på grund av det men tror ändå att det gynnade mig att jag hade bättre glid. På skaten kände jag mig lite mer "hemma" och hade en ok känsla. Det var sjukt lösa spår, så det är svårt att säga hur tekniken satt i och med att det är så svåråkt. Men tyckte att kroppen var bra. Jag hade ingen lust på att vänta in något till spurten idag och då gäller det att göra något tidigare. Körde på hyfsat i backen på andra varvet och såg att en del slet. På sista hade jag tänkt att ge allt jag hade, men Dario gjorde ett ryck och jag hade inte ben idag att svara mot det. Det var lite lustigt, för precis när jag tänkte ge det jag hade så stack han =)

Inget kul att inte nå pallen såklart, men är ändå positiv inför det som kommer. Får jag ett hårt före på onsdag tror jag det finns bra chanser att ta mig upp på pallen. Är sjukt taggad! =)

/Marcus

BIlder: NordicFocus

13 Comments