Nu är vi färdiga med uppladdningen här i Seiser Alm. Det har varit grymt bra dagar, perfekta förhållanden och grym mat. Som vanligt här! Känslan i kroppen har varit upp och ner kan man säga. Vissa dagar känns det grymt bra i både teknik och form, men andra är det betydligt tyngre. Blir lätt sliten, så har tränat mindre än vad jag brukar göra så här inför ett mästerskap. Blir rätt intressant att se hur det kommer att kännas nu framöver, det kan verkligen gå hur som helst nu på VM. Jag gör ju allt givetvis för att det ska gå grymt bra!

Nästa stopp är Östersund, där ska jag köra 15 km skate. Sista genrepet innan VM börjar. Hoppas på ett bra lopp, och att både tekniken och formen sitter. Tror att det kommer visa mycket vilka som är på gång inför Falun. Känns jäkligt kul att det börjar närma sig!

/Marcus

1 Comment