Var inte i superslag idag, men det kändes i varje fall bättre och bättre under varje varv. Försökte hålla uppe bra fart, och när Manificat kom ikapp och satte ett högre tempo var det som att jag vaknade till och fick till tekniken bättre. Tyvärr så dök de upp nåt klantarsel mitt i banan som jag körde rätt in i, vilket ledde till en krasch och bruten skida. Kändes rätt surt, lyckades inte ta ikapp min klunga och tappade mycket tid på det. Det är inte första gången som jag har otur med just det skidparet. I Sotchi bröt jag den andra skidan när ja klotade i sprinten, som tur var så lyckades Fischerkillarna laga skidan den gången. Skidorna ser efter alla missöden ut som ett par skrotlagg, revor  å lagningar överallt. :) Men de är ett av de bättre ja har, så får hopppas att de går att fixa igen 

/Marcus 

bilder: NordicFocus

5 Comments