Andra etappen gick fint! Hängde med i täten ganska enkelt. Hade fint glid så jag tror det hjälpe mig lite. Försökte hålla mig hyfsat långt fram hela tiden för att undvika strul. Det var som vanligt rätt hetsigt i spåren. I sista backen hade jag lite oflyt och fastnade bakom Sundby som trynade. Ändå nöjd att jag klarade va i tät in i mål och jag tror inte jag hade haft så mycket att säga till om i spurten ändå.

Nu sitter vi i bil på väg till Val Müstair. Vilodag imorgon, men det blir nog ändå att ge sig ut och träna lite. För min del så hade de gärna kunnat skippa vilodagarna, jag segnar bara till av dem. Det är bättre att riva av allt i ett svep ! =) Det som väntar i övermorgon är Sprint. Hoppas att jag kan få va lite rapp igen och plocka åt mig lite bonussekunder.

Calle var stark idag, bröt staven men tog sig ändå upp till pallen.

Calle var stark idag, bröt staven men tog sig ändå upp till pallen.

Tekniken funkade hyfsat idag, hade lättast att hänga med på de lättare partierna.

Tekniken funkade hyfsat idag, hade lättast att hänga med på de lättare partierna.

Tycker laget känns på gång.

Tycker laget känns på gång.

Snabbtankning, och Grip passade på att äta en chipslunch.

Snabbtankning, och Grip passade på att äta en chipslunch.

/Marcus

Bilder: NordicFocus,

samt, Marren Johansson

4 Comments