Ja, idag kändes det som att jag är tillbaka lite där jag borde vara. Det är ju bara en prolog, men ändå gött att se en bättring. Blev lite förvånad när jag kom i mål och såg att jag tog ledningen. Jag var enormt sliten i sista backen. Annars är det ju i sådana partier som jag brukar vara stark. Men tydligen var det fler som hade stumma ben. Utom Dario då, han imponerade idag. Jag är nöjd med dagen, men hoppas att kroppen kommer igång lite nu och att jag kan hänga med imorgon. Jag tror att det kommer bli ett rätt tufft lopp med hårda körningar i backarna. Skidorna kommer nog att spela stor roll imorgon då det verkar bli nederbörd. Vi får hoppas att allt funkar som det ska!

Det är svidande lopp när det är sån här halvdistans, man åker med möjlksyra längre än vad som borde va humant =)

Det är svidande lopp när det är sån här halvdistans, man åker med möjlksyra längre än vad som borde va humant =)

Touren är igång!

/Marcus

Bilder: NordicFocus

3 Comments