Sista passet gjort i Östersund, blev ett kortare pass på kvällen. Tycker att jag har fått till en bra vecka nu. Det känns som att tekniken har fått sig ett lyft. Kroppen känns väldigt upp och ner, ibland är jag pigg ibland seg. Härnäst väntar SM i Örebro. Har tänkt köra det mesta där, utom sprinten. Blir kul att tävla igen! Känns kul också att köra för klubben, det är ju inte så ofta jag får möjlighet till det!

Bra spår och gott om plats. =)

Bra spår och gott om plats. =)

Starten på den nya sprintbanan, rätt upp i läktaren! Här blir sista världscupen innan VM. Min gamle kollega Mathias Fredriksson som står för bandesignen.

Starten på den nya sprintbanan, rätt upp i läktaren! Här blir sista världscupen innan VM. Min gamle kollega Mathias Fredriksson som står för bandesignen.

/Marcus

Comment