Kändes sjukt gött med en vilodag! Har tränat på helt ok sen jag kom hit till Östersund och imorse när jag vaknade så kröp de i benen av trötthet från gårdagens intervallpass. Det brukar för mig va ett rätt bra tecken att jag fått ett bra pass! Men även ett bra tecken på att jag behöver en vila. Vilken tur att det var exakt det som jag hade på planen! =) Så istället frö träning så blev det sovmorgon, vinterstudion och en sväng på stan här. Dario tog ju hem seger i Rybinsk och han ser farligt stark ut inför VM. Det kommer krävas toppform för att stoppa honom. Imorgon är det på det igen med träning, kör på ända in mot SM som börjar på onsdag nästa vecka!

P1070795.jpg
Säkrade frukosten med en laddning surdegsbröd från Törners! Inget slår surdegsbröd!

Säkrade frukosten med en laddning surdegsbröd från Törners! Inget slår surdegsbröd!

"very important work in progress" man kan ju alltid låtsas att man gör nåt viktigt!

"very important work in progress" man kan ju alltid låtsas att man gör nåt viktigt!

/Marcus

1 Comment