Vädergubbarna lovade ju riktigt kallt i Gällivare den här veckan, så vi bestämde oss fort och drog ner till Östersund! Kändes ju lite drygt att åka från Gällivare, men det var helt rätt drag. Nu är det ju rätt kallt där uppe och då blir inte träningen så bra. Att va här i Östersund är också ett bra tillfälle för mig att få lite extra sparring av lagkamraterna och även träffa Mats för att köra en hel del teknik. Åkte hit i måndags och blir mest troligt här fram till SM när det drar igång nästa vecka!

Mycket fokus nu på att hitta känslan i skate, tycker det börjar kännas helt ok!

Mycket fokus nu på att hitta känslan i skate, tycker det börjar kännas helt ok!

Tidigt flyg tog ut sin rätt på alla resande =)

Tidigt flyg tog ut sin rätt på alla resande =)

skidbilder tagna av Adam Palander

ps. glöm inte bort Fiskarhedenvillans tävling där du har chansen att vinna biljetter till vm! Läs om tävlingen på fiskarhedenvillan.se !

/Marcus

Comment