Jag har tillsammans med Fiskarhedenvillan fått chansen att anordna en tävling där vinsten är åtta biljetter till VM i Falun den 21 februari. Du har då chansen att se mig tävla. Tävlingen startar idag, den 13 januari och pågår fram till den 30 januari. Varje fredag under januari kommer jag att utse en vinnare på Instagram som vinner vars två biljetter till den 21 februari. Den 30 januari avslutar jag tävlingen med att dela ut två stycken VIP-biljetter, även de till den 21 februari. Vinnarbilderna kommer att repostas på mitt Instagramkonto @mhellner.   
Så här tävlar du:
Dela din bästa skidbild på Instagram.
Märk bilden med #fiskarhedenvillanVM och @mhellner.
Klart!
Ps. Glöm inte att du måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se ditt tävlingsbidrag. Läs mer om tävlingen här: www.fiskarhedenvillan.se/Inspiration/Tavla/Skid-VM/
Lycka till!

 

1 Comment