Då var Touren klar! Blev ju inte riktig som jag hade tänkt, men nu är det bara att se frammåt och ladda för VM. Är jäkligt taggad för det. Jag tror att formen kommer att bli bättre nu. Dagens lopp blev rätt svårt, jag gick ju ut själv 34 sek efter Dannes grupp. Det blev tufft att försöka ta in på den gruppen mot backen då det blev rätt bra motvind och dom låg på rätt bra för att hålla undan. I backen kändes det bara bättre och bättre och på slutet kunde jag stå på rät bra. Hjälpte ju inte så mycket i och med att avståndet var så stort, men skönt att avsluta bra i varje fall. Hade jag fått gå ut med dom där framme så tror jag att de hade fått kämpa för att hålla undan, men som sagt, det gäller ju att göra jobbet innan också.

Nu ska jag hem och göra jobbet inför VM. Blir några dagars vila först, sen på med träning. Ska göra allt jag har för att va med och slåss om gulden.

/Marcus

Bild: NordicFocus

6 Comments