Känns gött att få ge sig in i tävlingsläge igen. Har sett fram emot att köra tour de ski hela året. Det är inte mitt stora mål, men om jag kan få till formen och va med där uppe och slåss, så är det en grymt kul tävling. Och tuff. Det är väl det som gör Touren så speciell, det gäller att hålla hela vägen och få allt på plats. Man måste behärska alla delar. Kroppen ska funka, och skidorna ska funka. Jag har haft segern hyfsat nära några gånger men inte riktigt fått till det hela vägen. Som bäst tvåa. Kroppen har ju inte känts super hittills i år så jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig eller hoppas på. Jag vill ju självklart köra för segern, men då måste jag få till stabilare lopp än det jag gjort tidigare i år. Vi får se. Jag är i varje fall väldigt sugen att tävla och de brukar va bra i varje fall..

Gammal bild från när jag precis orkat mig i mål på sista etappen. Det är en skön känsla bara att komma i mål efter den sista etappen. Förhoppningsvis kommer den va extra skön i år av att jag har gjort en bra Tour =)

Gammal bild från när jag precis orkat mig i mål på sista etappen. Det är en skön känsla bara att komma i mål efter den sista etappen. Förhoppningsvis kommer den va extra skön i år av att jag har gjort en bra Tour =)

/Marcus

3 Comments