Att sitta hemma och va sjuk är trist. Det blir ännu mer en pina när man ser tävlingarna på TV. Mitt halsont har i varje fall försvunnit och blivit mer en snuva. Så det är ju positivt! Har försökt ta de riktigt lugnt här hemma, med det är svårt då jag blir så rastlös. Det är svårt att känna lugnet en sån här gång. Jag känner också hur mycket det gör att få vara ute och röra på sig. Använda kroppen. Det räcker bara några dagar utan skidor så känner jag hur jag degar till mig. Fick dämpat rastlösheten lite genom att gå igenom lite "autografpost", som jag som vanligt ligger efter med att besvara. Bättre sent än aldrig i varje fall, eller?

Nästan alltid så kommer breven från tyska gubbar som samlar på autografer. De ber också alltid om minst 4-5 kort. Jag tror att de sen byter korten med andra autografgubbar. Typ som när man bytte hockeykort i lågstadiet. Jag undrar hur de hittat varandra? Det måste finnas någon tysk undergroundrörelse för autografjägare.. spännande. Ni märker att jag har mycket att tänka på här... =)

/Marcus

3 Comments