Jag är väl som rätt många andra, lyckas alltid förtränga att det är Julafton på gång. Det leder ju som vanligt till att jag får panikhandla dagen innan. Ofta så är vi ju också på tävlingar på ställen som Davos, där det enda man hittar är pälsrockar eller rolex ur som får plånboken att grina blod. Då jag inte dragit in allt för mycket prispengar hittills i år, eller för den delen känner någon som gillar att klä sig med en flock rävar runt halsen, så blir de svårt att komma hem med perfekta klappar. Jag tycker alltid att de är svårt att hitta något att ge. Ni kanske har nåt tips? Jag har i varje fall ett tips till alla som vill ge bort nåt schysst! Haglöfs har börjat med en ny klädlinje som jag tycker är grymt fin. 19FOURTEEN heter den och de är kläder för den som har ett väldigt aktivt vardagsliv. Som jag ! =)

Här är mina val, dock inget som jag ger bort. De här behåller jag själv!  Grymt snygga, sköna och slitstarka!

Här är mina val, dock inget som jag ger bort. De här behåller jag själv!  Grymt snygga, sköna och slitstarka!

Lycka till ! =)

/Marcus

Comment