Bli inte rädda om ni på någon stillsam frukost där hemma får se den här skräckinjagande typen på mjölkpaketet, det är bara en liten bondpöjk som heter Marcus. Blev frågad av BRIS ifall jag har haft någon motgång eller svårighet när jag var liten och ville berätta om det på deras idolkortskampanj. Jag ska inte säga att jag hade ett jättestort problem, men jag var rätt blyg när jag var liten. Det tyckte jag var jobbigt då. Minns till exempel att när jag var ute på läger tillsammans med andra ungar från Västergötlands olika klubbar, så var jag skit nervös och vågade oftast inte prata med någon alls i början. Tycker deras kampanj är en bra idé och ville givetvis vara med. BRIS har öppet alla dagar, året runt på 116 111. Går även att mejla och chatta på bris.se. Själv fortsatte jag att åka på lägren även om de var rätt nervöst, till slut lärde man ju känna de andra och då blev det genast mycket roligare. Det är jag glad för idag!

Comment